duminică, 17 ianuarie 2010

Clubareala

Iesim in club, doar e sambata seara. Doar suntem tineri, ne permitem, si vrem sa ne demonstram asta. Noptile nedormite si fumul de tigara inca nu lasa urme adanci pe chipul nostru. Serviciul inca nu ne termina psihic. Inca... Hai sa mergem, ca parca timpul ne scapa printre degete totusi. Daca nu acum atunci cand?
Hai sa ne imbracam putin. Doar trupurile nostre sunt inca tinere. Obrazul e inca proaspat si poate sustine inca o zugraveala. Un strat, doua, trei...
Hai sa ne chemam, doar suntem populari, suntem prieteni, iesim....Zeci de telefoane: "Unde ne intalnim pana la urma", "Cu cine mai vii", "Aici nu se poate intra decat cu rezervare", "De ce intarzii atat?"... doar suntem in permanenta conectati.
Hai sa ne veselim, am ajuns, ne pupam, ne imbratisam, suntem fericiti. Dam coate, ne facem loc si ocupam teritorii. Noi contra multimii, dor noi suntem unici, noi suntem cei mai speciali de acolo. "Ftaaaa, ce naspa e aia imbracata!!!"
Hai sa bem, hai si tu, distreaza-te, doar alcoolul este liantul nostru, elixir al fericirii supreme din club. Cantam la unison si frematam. Dansam, ne miscam de pe un picior pe altul si dam din maini, ca o masa compacta de oameni ce suntem. Ne atingem, mai mult sau mai putin accidental, suntem aproape. Fericire!
Hai si cu tigarea, doar vrem sa parem detasati in timp ce-i observam pe ceilalti.Fumez de la tine, fumezi de la mine si de la zecile de oameni ce ne inconjoara. Giganta pipa a fericirii...
Hai sa observam si sa fim observati, doar noi suntem cei mai speciali, nu sta, misca-te si tipa de bucurie, fii vesel, doar esti tanar si esti in club. Atrage, doar de-asta esti aici, si-apoi respinge, doar esti mandru. Amageste si fi special, zambeste si impartaseste cu noi, doar esti popular. Socializeaza, doar de-asta esti aici, si cucereste oameni.
Nu pleca inainte de zori, doar atunci e veselia cea mare. Si cand ajungi acasa fii fericit, doar ai fost in club...

Niciun comentariu: